Kinderboekenschrijversflashmob

Flashmobposter Kees de BoerOp maandag 22 april is het zover… dan gaan we allemaal naar de Kinderboekenschrijversflashmob!

Inmiddels hebben meer dan 40 kinderboekenschrijvers en illustratoren toegezegd mee te zullen doen. We willen aandacht vragen voor de gespecialiseerde kinderboekwinkel, en voor de betere boekhandel in het algemeen. (Zie vorig blog.)

Om 14.30 uur luidt Kinderboekenambassadeur Jacques Vriens de schoolbel en dan gaan alle schrijvers voorlezen uit eigen werk, terwijl de illustratoren tekenen.

Kortom, daar wil je bij zijn. En dat kan.

Kom op maandag 22 april naar De Boekenwurm in Maastricht (klik voor adres en info).

Tot dan!

Claudia Jong

PS: Nee, Paul van Loon, Francine Oomen en Carry Slee zijn er niet… maar wel een heleboel andere geweldige schrijvers en tekenaars, zoals Manon Sikkel, Anna van Praag, Janneke Schotveld, Floortje Zwigtman, Marjolijn Hof, Marian De Smet, Benny Lindelauf, Jowi Schmitz, Milja Praagman, Jacques Vriens, Reggie Naus, Kees de Boer (die de fantastische poster ontwierp), en nog véél meer. En ik ben er zelf natuurlijk ook.

 

This entry was posted in Nieuws and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kinderboekenschrijversflashmob

  1. Harm de Jonge says:

    @MevrouwCJong Kan er niet bij zijn door afspraak in Groningen. Veel sympathie voor de actie. Moet buiten M’tricht om de kinderboekwinkels steunen.

  2. admin says:

    Jammer Harm. Veel plezier in Groningen en dat steunen van jou zit wel goed, denk ik. Hopelijk tot een andere keer, elders.
    groet, Claudia

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.