Uitmarkt (verstopt achter de microfoonstandaard)

Uitmarkt logoZaterdag (27 augustus) ben ik te vinden op de Uitmarkt. Er is een kort interview en ik ga voorlezen uit Wolfje, bij elkaar ongeveer een kwartier, dus drie keer met je ogen knipperen en het is voorbij. Toch vind ik het spannend, omdat ik nog niet zo vaak heb opgetreden als schrijver en ook nog niet zo vaak heb voorgelezen. Ik hoop dat er een microfoon is… en ook iets waar ik me aan kan vasthouden, waar ik achter kan staan of zitten. En dan bedoel ik niet de microfoonstandaard, die is niet dik genoeg! Nou ja, we zullen het zien. Ik zal proberen er iets over te schrijven, of wat foto’s maken, zodat jullie kunnen meegenieten. Maar ik heb liever dat jullie even -live- langskomen.

Het is om 15.00 uur in het Vondelpark, Filmmuseum (Franse Zaal). Meer info hier.

PS: kijk bij ‘Agenda’ voor meer optredens de komende tijd…

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.