Wolfje…

Deze week verschijnt mijn eerste boek: Wolfje.

Voor kinderen vanaf (ongeveer) 8 jaar, met tekeningen van Kees de Boer. Het verhaal gaat over een meisje dat bevriend raakt met een zwerver.

Meer weten? Ga maar kijken in de boekhandel! Bijvoorbeeld hier of hier of hier. Of bij een boekhandel bij jou in de buurt. Als het daar niet ligt, kun je het meestal wel bestellen.

ISBN 9789025749514

Nagekomen bericht: Wolfje is uitverkocht, alleen nog tweedehands te koop of te leen bij de bieb.

This entry was posted in Nieuws, Wolfje and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Wolfje…

 1. Tineke Knoester says:

  In de kinderboekenweek van 2010 is Claudia bij ons (groep 4 van Basisschool De Fontein) in de klas geweest. Zij heeft daar verteld over het ontstaan van Wolfje. Ze las voor uit het manuscript en we mochten de originele tekening van de voorkant van het boek zien. We voelden ons zeer vereerd!
  De kinderen hingen aan haar lippen bij het horen van een stukje van het verhaal.
  Natuurlijk heb ik, als leerkracht van de groep, het boek meteen aangeschaft en gelezen. Ik heb er van genoten en de kinderen van groep 4 zullen er ook van genieten. Binnenkort start ik met het voorlezen van het boek in de klas.
  Een heerlijk boek!

  Tineke Knoester,
  leerkracht gr 4.

 2. jacomina says:

  Hoi Claudia,

  Ik had ivm een neefje die een sterfgeval net achter de rug had….je boek een doorgelezen of het iets voor hem zou zijn….nu heeft mij eigen zoon het ook gelezen (wist dat ik je van vroeger ken) hij heeft nu besloten om het boek te gaan bespreken op school. Ik hoop dat je het leuk vind als hij binnenkort wat vragen voor je heeft dat je die beantwoordt…. We zijn allebei heel enthousiast over het boek….Dus we zullen je graag promoten….Groetjes, Jacomina en Fion

 3. Fion says:

  Hoi Claudia

  Ik ben de zoon van Jacomina (oud kamergenoot) ik houd een boekbespreking over het boek Wolfje ik vind het een heel leuk boek.
  En wat ik nog wil weten is:

  Wat je inspiratie was
  Hoeveel boeken er ongeveer verkocht zijn
  En of je van plan bent nog een boek te schrijven
  (Als je het fijner vindt kun je ook antwoorden op Facebook van mijn moeder )

  Alvast bedankt Fion.

 4. Fion says:

  PS: als je het wilt weten mijn boekbespreking is op 28 november 2011

  Fion

 5. admin says:

  Hoi Fion,
  Wat leuk dat je je boekbespreking over Wolfje gaat doen, en dat je het een leuk boek vindt! Ik ga binnenkort via mail (van Jacomina) je vragen beantwoorden. Het is nu even heel druk, maar gelukkig is je bespreking pas eind november… dus we hebben nog even tijd. Als je nog meer vragen krijgt de komende dagen, moet je ze gewoon stellen, oké? En misschien ga ik jou ook wat vragen stellen… ;-)
  groetjes, Claudia

 6. fion says:

  Bedankt dat je even tijd maakt om mijn vragen te beantwoorden.
  Verder heb ik nu geen vragen…

 7. Fion says:

  ja dat zien we dan wel

 8. rosalia raffaele says:

  Hoi Claudia, ik ben Rosalia ik heb het boek Wolfje gekregen van mijn Oma Trees, zij is bevriend met jouw moeder. Het boek wat ik heb gekregen is gesigneerd door jou. Ik ga op 19 januari een boekbespreking houden over Wolfje, heb je misschien nog een paar tips voor mij en graag zou ik je mening willen weten over wat voor soort boek Wolfje is.

 9. admin says:

  Hoi Rosalia, wat leuk dat je een boekbespreking gaat houden over Wolfje! Ik heb je een mail gestuurd, heb je die ontvangen?
  groetjes, Claudia

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.