Nooit is voor altijd: de boektrailer

Het nieuwe jaar begint goed.

Gisteravond hoorde ik van Kristof dat ons boek Nooit is voor altijd klaar is en bij de drukker ligt te wachten. ‘Ga er nú heen!’ riep ik. Maar dat gaat niet… Kristof wordt gevolgd door een filmploeg van de Vlaamse televisie en hij heeft beloofd dat hij de boeken maandag pas zal halen, zodat ze kunnen filmen op het moment dat hij het boek voor ‘t eerst in handen krijgt. Ik ben daar helaas niet bij en zal rustig moeten wachten op de postbode…

De boeken die Kristof maandag gaat halen zijn ook voor degenen die het al hebben besteld via zijn website, 60 mensen! Het zijn voornamelijk bestellingen uit België, slechts vijf uit Nederland, waarschijnlijk doordat ik er niet zoveel reclame voor had gemaakt. Kristof voegt een extra tekening toe in die boeken, en hij mag dat dus 60 keer doen, een flinke klus! Hij verwachtte hooguit rond de twintig bestellingen. Waarschijnlijk is om die reden de voorbestel-mogelijkheid stopgezet: wegens overweldigend succes. Wat ik grappig vind, is dat Kristof (om de verzendkosten laag te houden) de Nederlandse bestellingen in Nederland gaat posten, over de grens. Ik zie dat helemaal voor me… het klinkt als een clandestiene actie, terwijl het dat natuurlijk niet is.

Voor wie meer wil lezen over het boek en het ontstaansproces, is hier een link naar alle blogberichten van Kristof, en mijn verzamelde berichten over Nooit is voor altijd vind je hier.

Maar nu, de titel van dit blog. Kristof heeft -met hulp van vrienden- een prachtig filmpje gemaakt voor ons boek. En dat mag ik vandaag aan jullie presenteren. Hier is het:

This entry was posted in Nieuws, Nooit is voor altijd, Over boeken and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Nooit is voor altijd: de boektrailer

  1. rt says:

    Ontroerend mooi jullie boektrailer …je blijft er naar kijken.
    Jullie mogen trots zijn….

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.