Het jaar 2013

Lieve lezer,

Ik wens je een goed jaar. Nee, dat is te karig.

Als je hier vaak komt kijken en mijn blog trouw leest wens ik je een extra mooi jaar, met een gouden randje. Ik beloof dat ik af en toe iets moois voor je zal posten en je minimaal één keer zal doen glimlachen.

Als we elkaar nooit hebben ontmoet en nooit zullen ontmoeten, dan wens ik je een jaar vol mooie, stille, heimelijke, overzeese, intercontinentale, virtuele ontmoetingen.

Als je me hebt gegoogeld uit nieuwsgierigheid (hopelijk valt het niet tegen), wens ik je een jaar vol boeken, vragen en onbekenden die je nieuwsgierigheid zullen aanwakkeren en ook veel mooie antwoorden, die je honger naar kennis en verhalen alleen maar zullen vergroten.

Als je hier per ongeluk terechtkwam, doordat je googelde op “ree” of “tijger” of  “kaas willem elsschot” of “zelf stucen” of “jozef in de tuin” of “opnieuw beginnen met je vriend”, en eigenlijk niet van plan was ooit terug te komen… dan wens ik je respectievelijk een succesvolle spreekbeurt of werkstuk, een mooie leeservaring, een perfect glad gestucte muur, een (eindelijk) verkocht huis en een vurig liefdesleven.

Ik wens iedereen, zonder onderscheid des persoons, een jaar dat niet onopgemerkt voorbij zal gaan, dat steeds opnieuw zal verrassen en veel momenten van ontroering en vrolijkheid zal brengen. En ik zeg er meteen bij: waarschijnlijk moeten we dit zelf doen. Laten we niet wachten tot ‘het jaar’ iets doet.

 

2013

 

This entry was posted in Persoonlijke berichten. Bookmark the permalink.

One Response to Het jaar 2013

  1. Peter says:

    Claudia, bedankt voor je mooie wensen voor 2013! Jou wens ik ook een – in alle opzichten – geweldig goed 2013 toe!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.