Nieuw boek: Er zit een feest in mij

Op donderdag 23 augustus is de presentatie van Er zit een feest in mij, een bundel met gedichten van 85 (!) dichters en met prachtige illustraties, voor kinderen (en ook voor volwassenen die van gedichten en feest houden). Eén van de gedichten is van mij.

Ik zeg ‘prachtige illustraties’, maar dat weet ik eigenlijk nog niet… ik vermoed van wel… het omslag is zo mooi dat de binnenkant daar vast niet voor onder doet. Ik heb wel al een paar gedichten gelezen en die zijn erg mooi. En achterin het boek staan kleine geschreven portretjes van alle auteurs, die ontzettend leuk zijn om te lezen.

Morgen kunnen we het allemaal het zien, dit gloednieuwe boek. Dan worden de eerste exemplaren uitgereikt en vieren we een feestje, op de bovenste verdieping van de centrale bibliotheek in Amsterdam.

Hierbij nodig ik jullie -last minute- uit voor de presentatie. Toegang is gratis, je hoeft je alleen maar even aan te melden, zie e-mailadres op de uitnodiging. Misschien tot ziens, daar…

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.