Er zit een feest in mij

Het boek Er zit een feest in mij is nu verkrijgbaar in de winkel! Ga snel naar de (kinder)boekhandel en koop of bestel het, voor jezelf of om cadeau te geven aan een ander. Het is een mooi boekje boordevol gedichten en tekeningen van heel veel verschillende schrijvers en tekenaars, en alleen al daarom leuk, je kijkt je ogen uit en kunt vergelijken. De portretjes van de schrijvers, achterin het boek, zijn ook het lezen waard. Het is officieel bedoeld voor kinderen rond een jaar of twaalf, maar volgens mij is het ook leuk voor jongere kinderen en voor volwassenen. Er staat één gedicht van mij in dit boek. Ik zeg lekker niet waar. Ga zelf maar kijken…

This entry was posted in Nieuws, Over boeken and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.