Wolfje op de Veluwe

Ik heb een derde zwerfboek uitgezet. Het is elke keer weer spannend, ik ben nog lang niet blasé. Dit keer was het op een plek waar het krioelde van de mensen. Je dacht zeker ‘de Veluwe’, lekker rustig… nou, forget it. Niet op deze plek. De zwerfboek-neerleg-plek.

Als er veel mensen zijn moet je opschieten en goed timen, anders mislukt het. Of je treft een bijdehand die je achterna rent: ‘Mevrouw, u vergeet uw boek!’ Ik heb de operatie met militaire precisie uitgevoerd, onderweg nog wat beelden geschoten van schilderijen van Vincent van Gogh, zónder herkenbare gezichten te filmen. Best knap, al zeg ik het zelf. En ik heb er dit keer niet bij gepraat, wat ik eigenlijk beter vind. Kijk maar, en probeer meteen te raden waar het is:

 

This entry was posted in Wolfje, Zwerfboeken and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.