Mijn eerste zwerfboek

Klimrek in Den HaagZaterdag heb ik een boek in een klimrek gelegd. Toen ik er ‘s avonds weer langs fietste, was het weg…

Het was ‘Zwerfboekendag’ en ik heb mijn eerste zwerfboek uitgezet. Eigenlijk wilde ik al eerder Wolfjes de wereld insturen, als zwerfboek, maar steeds als ik aanstalten maakte kwamen er opeens grote zwerfboekenacties met ronkende reclamecampagnes. Nu is het tijd voor mijn eigen kleine ronkende zwerfboekenactie!

Wolfje is een boek dat moet zwerven. Het is het ideale zwerfboek, het gáát over een zwerver. Hopelijk gaan veel kinderen de Wolfje-zwerfboeken vinden, lezen, en opnieuw laten zwerven. En met een beetje mazzel kunnen we hun zwerftocht volgen.

Kijk voor het filmpje hier.

Wil je ook kinderboeken laten zwerven? Ga naar Kinderzwerfboek.

This entry was posted in Nieuws, Wolfje, Zwerfboeken and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.