Mijn eerste interview op de radio

Amsterdam FM studio

Amsterdam FM studio

Morgenochtend -dinsdag 27 december- word ik voor het eerst geïnterviewd op de radio, bij Amsterdam FM! Ik vind het erg leuk om anderen te interviewen en het hemd van het lijf te vragen, maar zelf bevraagd worden is andere koek. Er zijn mensen die makkelijk en graag over zichzelf praten, en ik weet niet of ik daar bij hoor, bij die mensen. We zullen zien. Morgen.

Vroege vogels, zet een sterke pot koffie en luister van 9.30 tot 10.00 uur (live stream op de website: hier). Het programma heet Ochtendhumeur en wordt gepresenteerd door Bert van Galen. Het interview wordt gedaan door collega-schrijfster Jowi Schmitz die (net als ik) dit jaar debuteerde, met haar kinderboek Ik heet Olivia en daar kan ik ook niks aan doen. Elke laatste dinsdag van de maand interviewt Jowi kinderboekenschrijvers, dit is de tweede ‘aflevering’. Het gesprek zal gaan over kinderboeken en over schrijven.

 

Nagekomen bericht: wie de uitzending alsnog wil beluisteren kan dat doen door hier te klikken. Even ‘doorspoelen’ naar 9.30 uur. Het programma is nog tot ongeveer een maand na uitzending te beluisteren, als het goed is.

This entry was posted in Nieuws, Wolfje. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.