Gratis Wolfje te koop

Vandaag begint de Boekenweek! Ga allemaal naar een boekhandel en koop een boek, of een paar boeken, dat is leuk en feestelijk. Als je voor ten minste 12,50 aan Nederlandstalige boeken koopt, krijg je het Boekenweekgeschenk cadeau. De meeste bloglezers weten dit waarschijnlijk al, maar ik zeg het toch nog even, voor de zekerheid… en misschien realiseren sommigen zich niet dat je ook een kinderboek kunt kopen. Kijk, nu wordt het interessant. Ik heb een leuke beeldsom voor u, scroll naar beneden:

 

          +

 

 

 

 

 

 

 

            =

 

 

 

 

Met andere woorden: als je Wolfje koopt, krijg je het Boekenweekgeschenk er gratis bij, en met dat boekje (dat erg het lezen waard schijnt te zijn!) kun je op zondag 18 maart gratis reizen met de trein. Tel uit uw winst. Aan het einde van de rit heeft u Wolfje eigenlijk gratis en voor niets gekocht.

Mocht u nog steeds twijfelen over deze aankoop, bijvoorbeeld omdat Wolfje een kinderboek is, dan nog dit: ik heb van verschillende volwassenen gehoord dat ze het met veel plezier hebben gelezen. Als u het heel voorzichtig leest, zonder vette vingers en zonder vouwen, kunt u het daarna mooi inpakken en cadeau geven aan een kind. Dan heeft u er óók nog een gratis cadeau bij! ;-)

 

This entry was posted in Nieuws, Wolfje. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.