De verzonnen meteoroïde

Vandaag had ik een vreemde gewaarwording. Ik las een nieuwsbericht op de site van de Volkskrant, over een neergestorte meteoroïde in Rusland, en kreeg het gevoel dat het niet echt was. Dat iemand het verhaal had verzonnen en een knap nieuwsbericht in elkaar had gedraaid. Zelfs de foto’s en filmpjes overtuigden me niet…

Ik dacht, laat het even bezinken, dan zakt het wel. Ik weet dat het waar moet zijn. Dat het echt is gebeurd. Maar als ik het nieuwsbericht opnieuw lees, krijg ik datzelfde gevoel.

Verzonnen.

 

This entry was posted in Nieuws, Persoonlijke berichten. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.