Afleiding en Boekenwurmblad

Er is nieuws, het manuscript van Wolfje II ligt nu bij de uitgever. Nou ja, eigenlijk is dat geen nieuws, voor jullie. Voor mij wel. Ik hoor binnenkort of Gottmer dit boek wil gaan uitgeven, en dat is natuurlijk belangrijk. Ik moet er niet teveel aan denken, dan word ik zenuwachtig. Gelukkig is er genoeg afleiding.

Zoals het Boekenwurmblad. Het eerste nummer is net verschenen, met onder meer een interview met mij. Het is een digitaal blad over kinderboeken, gemaakt door Hanneke Koene, eigenares van De Boekenwurm in Maastricht, de kinderboekwinkel waar eerder dit jaar de Kinderboekenschrijversflashmob plaatsvond. Dit eerste nummer is gratis, en je kunt een abonnement nemen zodat je de volgende nummers ook ontvangt. Lees hier het Boekenwurmblad. Veel plezier. Trek er maar even voor uit… er valt veel te zien en te lezen.

NAGEKOMEN BERICHT (maart 2019): ter info, voor mijn lezers, Wolfje II is niet gepubliceerd en zal er waarschijnlijk ook nooit komen… helaas. Soms lopen de dingen anders dan je hoopt.

This entry was posted in Nieuws, Wolfje and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.